Предлагана от нас -

РАДИАТОРНА АРМАТУРА

Висококачествена радиаторна арматура внос. Пълна гама радиаторни кранове прави и ъглови, както и модел окомплектован с адаптор тип евроконус за тръба шестнадесет по две. Термостатни кранове вентили прави и ъглови, както и модел окомплектован с адаптор тип евроконус за тръба шестнадесет по две. Термостатна глава течен или газов агент, което гарантира по-прецизна работа на вашият термостатен кран вентил.
1.

Honeywell е компания от Fortune 100, която инвестира и произвежда технологии за справяне с едни от най-големите предизвикателства в света като енергийна ефективност

2.

Вентилите с марка Херц притежават Качеството, дизайн, благоприятно ценово съотношение, ефективни технически решения

3.

ЕMMETI работи на пазара от 1976г. в областта на ВиК-отоплението и климатизацията, чрез предоставяне на все по-завършени и еволюционни решения.

4.

Фирма FERRO е специализиран производител на вентили, но профилът на дейността на групата Ferro обхваща пълната гама системи за санитарна и отоплителна техника.

5.

FORNARA S.p.a. е доказан италиански производител на арматура за отоплителни инсталации. Аспид предлага богат асортимент от месингови фитинги за многослойна тръба с размери: ф16, ф18, ф20, ф26, ф32, спирателни вентили, радиаторни вентили, колектори, клапани, филтри и др. с цолови резби 1/2”, 3/4” и 1”.

6.

Нашият безкомпромисен фокус върху качеството, надеждността и иновативността ни позволява да помогнем на нашите клиенти да създадат по-устойчив свят чрез предоставяне на интелигентни и енергийно ефективни продукти, услуги и решения.