Поръчаните от Вас стоки ще бъдат доставени с куриерска фирма “Еконт Експрес” ООД на посочен от Вас адрес или избран офис на Еконт.
Моля да имате предвид, че е необходимо да направите онлайн поръчка, за да сте сигурни, че избраният от Вас продукт ще бъде наличен в магазина.
Стоката е опакована съобразно вида й и транспорта за доставка. При получаване на стоката Клиентът подписва придружаващите я документи.
Продуктите, които се предлагат на интернет страницата https://aspid.bg са налични само за територията на Република България.
При избор на продукти от интернет страницата https://aspid.bg се появява списък на продуктите, техни снимки, количества и цени на поръчката Ви. Моля да прочетете внимателно тази информация преди да я потвърдите.
Имайте предвид, че снимките може да не отговарят на 100% на качествата на продукта (цвят, тоналност, нюанс) Ако имате съмнения за специфичните качества на даден продукт, моля свържете се с нас.
Складовата наличност е динамична и се актуализира два пъти дневно. В случай, че определен артикул не е наличен, след като бъде заплатен клиентът може да изчака неговото доставяне или сумата му да бъде възстановена (при картово плащане).
При потвърждението на вашата поръчка ще бъдете информиран за наличността на избраните от Вас артикули и ще имате право на избор в случая на липса или забавяне.
aspid.bg си запазва правото да премахва или променя продукти без предварително уведомление.
Предимството ни в онлайн търговията е, че предлаганите продукти са налични в нашите складове и не е необходимо време за изчакване на доставката. Всяка получена поръчка до 16ч. се изпраща същия ден.
Доставката на Вашата поръчка на посочения от Вас адрес се извършва от Еконт Експрес спрямо техните цени на доставка.
Вие можете сами да изчислите цената на доставката чрез вградения модул на Еконт Експрес на интернет страницата на aspid.bg