GRUNDFOS

grundfos
GRUNDFOS

Перфектно водно налягане във всеки дом!

GRUNDFOS извърши нови и много важни промени в конструкцията, които ви позволяват да използвате новата ALPHA2 вече и в приложения за охлаждане с долна граница на температурите на изпомпваната течност +2 °C. Това означава, че новата ALPHA2 ще отговори не само на нуждите ви за отопление, но и на до 90 % от нуждите ви за климатизация и охлаждане. Новата ALPHA2 с корпус от неръждаема стомана могат също така да се използва в рециркулационни системи за гореща вода за бита.

GRUNDFOS ALPHA2 е подходяща за следното:

- Системи с постоянен или променлив поток
- Системи с една тръба
- Системи с две тръби
- Подово отопление
- Рециркулация на гореща вода
- Системи, в които е необходим нощен режим.

WILO

Индивидуални решения за вашия проект

Като един от водещите в световен мащаб премиум доставчици на помпи и помпени системи за сградна техника, ние Ви предлагаме персонализирани продукти с висок коефициент на полезно действие на системната и максимална икономия на енергия. Нашата цел е винаги да поддържаме решението си възможно най-индивидуално и най-ефективно.

С дългогодишния си опит от проекти в сградната техника ние ще ви подпомогнем както при проектирането, така и при изпълнението на вашите проекти.

Енергийно ефективно и надеждно

Отоплението е сърцето на къщата – независимо дали с класически отоплителни тела, или с подово отопление. Високоефективните помпи на Wilo превръщат всяко помещение в комфортна зона. При това те не само осигуряват топлина и сигурност, но също така спомагат за икономия на енергия и разходи. Лесни за монтаж, без специална поддръжка и особено надеждни – това можете да очаквате от помпите Wilo по всяко време. Високоефективните ни помпи са подходящи и за търговски области на приложение и намаляват разходите за електричество значително. Горивни уреди под нивото на обратно подприщване се нуждаят от система за изпомпване на кондензат за изхвърляне на събрания кондензат. Wilo предлага персонализирани и висококачествени решения за този вид приложение.

FERRO

Oбвивката на помпата е направен от чугун, корпусът е от алуминий и роторът е оформен от пластмаса. Висококачественият  асинхронен двигател, не изисква защита от претоварване и има три скорости на въртене, контролирани от специален превключвател, монтиран на клемната кутия, което позволява адаптиране на работата на помпата към спецификациите на инсталацията. Устройството отговаря на европейските стандарти EN 60335-1 и EN 60335-2-51.