Фирма “Аспид” е официален дистрибутор на марките “Тека” и “Горение”

Марката GORENJE.

Групата Gorenje се нарежда сред водещите европейски производители на домакински електроуреди и може да се похвали с повече от шестдесетгодишна история.

Сервиза е сигурност.

Вече сте купили уред Gorenje и може да бъдете спокойни, защото знаете, че в случай на неприятно събитие или възникнал проблем, Вие може да разчитате на нас да приведем уреда Ви отново в работен режим възможно най-бързо.

Марката Тека.

Teka: – За нас кухнята е много повече от помещение, където единствено готвим. Това е място за смях, мечти, разговори, вземане на решения, съобщаване на новини и разбира се, място за незабравими изживявания.

Сервизна ни бази в цялата страна.

Изберете вида на търсене: Сервизна база. След това изберете улица, град, пощенски код и ще видите най-близката сервизна база. Тук

Съотношение цена и качество - правилният избор!

Визия

Да се превърнем в най-оригиналният, с поглед към дизайна създател на домакински електроуреди, посветен на устойчивото развитие и в състояние да се адаптира към нуждите на  клиентите.

Иновации и Дизайн

Постоянно в търсене на нови, различни и новаторски решения, Групата Gorenje е винаги отворена за дръзки идеи и форми на сътрудничество; всъщност, иновациите и дизайна са основните конкурентни предимства на компанията.

Мисия

Ние създаваме оригинални, технологично съвършени, с изключителен дизайн, лесни за управление и опазващи околната среда уреди за комфортен дом. Ние сме фокусирани върху повишаване удовлетвореността на клиентите и отдаваме значение на всеки един по социално отговорен начин.

Стратягия

Под влияние на непрекъснатите промени, въведени в бизнеса, социалните и политическите среди от процесите на глобализация, консолидация в бранша, тенденциите и начина на живот и по-специално на световната икономическа криза, Gorenje трябва непрекъснато да подобрява резултатите си.